aanmeldingen voor de EK-pool stromen binnen

Aanmeldingen EK-pool stromen gestaag binnen

Een kleine 2 weken geleden lanceerden we onze EK-pool. Geen idee hoe het zou gaan lopen. De eigen leden kennende zou het niet direct storm lopen. Dat is ook altijd zo bij teambuildingsuitjes. ‘Oh is het vanavond bier drinken met de club?; oh moest je daar voor aanmelden; maar gauw doen dan…’ Dus ik zal me maar vast schrap zetten voor 11 juni. Dan staat namelijk de openingswedstrijd tussen Turkije en Italië om 21:00 op het punt van beginnen.

Toch is er nagenoeg elke dag een minimaal één aanmelding binnen gekomen, zoals je in onderstaande grafiek kunt zien. Meer aanmeldingen betekent natuurlijk meer concurrentie. Maar het zorgt er natuurlijk ook voor dat je meer kunt winnen.

grafiek aanmeldingen 1

Clubleagues krijgen ook langzaamaan vorm

Zoals je weet is het mogelijk om met je club in een eigen league (of sub-pool) mee te spelen. Een interne strijd tegen bekenden maakt het spel nog uitdagender. We hebben al 14 clubpagina’s aangemaakt voor regionale clubs uit de Kempen. Hier kun je in één oogopslag zien hoe je scoort ten opzichte van je clubgenoten.

De clubleagues van de volgende verenigingen bevatten al aanmeldingen: v.v. de Zuiderburen, Reusel sport, HMVV, v.v. Hulsel, v.v. Hoogeloon en Dosko ’32. We rekenen natuurlijk op nog meer aanmeldingen, ook voor niet genoemde clubs. Laten we er samen een mooi en gezellig Kempisch spektakel van maken.

Overigens is het ook voor niet-voetbalverenigingen mogelijk een league te krijgen. Wellicht ook interessant voor onze partners op het Reuselse sportpark Rosolo en AVR ’69.

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter