Bedrijfspool aanvragen

Via onderstaand formulier kun je een bedrijfspool aanvragen. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Bij voorkeur logo met transparante achtergrond gebruiken
Upload een bestand (bij voorkeur Excel) met daarin voornaam, achternaam en e-mailadres van de deelnemers aan de bedrijfspool. Minimaal 5 deelnemers vereist.
  1. Inventariseer op de zaak wie er allemaal mee wil doen;
  2. Vul het formulier in met bedrijfsnaam en -logo, contactgegevens, deelnemers incl. e-mailadressen
  3. Wij maken jullie eigen bedrijfspagina in orde 
  4. Wij importeren alle deelnemers in de EK-pool, waarna iedereen een persoonlijke mail krijgt met het verzoek een wachtwoord aan te maken
  5. Iedere deelnemer vult zijn voorspellingen in en de ranking wordt vanzelf zichtbaar in jullie eigen bedrijfspool na aanvang van het EK.
  6. Jullie ontvangen een factuur.

Als je als bedrijf een sub-pool aanvraagt krijg je een eigen pagina op onze website (ek2024pool.nl/bedrijfsnaam) inclusief bedrijfslogo. Op deze pagina zie je na aanvang van het EK de actuele stand van jullie bedrijfspool. Deze wordt na iedere wedstrijd automatisch ge-update. Dus geen gedoe met Excel om zelf alle scores te berekenen.
Tevens bevat de pagina een prikbord waarop je berichten voor je collega’s achter kunt laten.

5 – 20 spelers *: €6,- / p.p.
20 – 40 spelers: €5,- / p.p.
> 40 spelers: €4,- / p.p.

Na de aanvraag van een bedrijfspool maken wij jullie pagina aan (vaak dezelfde dag nog gereed) en ontvang je een factuur.

* Minimaal aantal deelnemers voor bedrijfspool bedraagt 5. Individuele inschrijvingen zijn altijd mogelijk, maar dan krijg je geen eigen sub-pool / pagina.

Mobiele telefoon met de ek-pool op het scherm