Bedrijfspool maken?

Een bedrijfspool zorg voor verbondenheid en hilariteit op de werkvloer. Met het Wereldkampioenschap voetbal in het vooruitzicht is nu het moment om een pooltje te starten met collega’s. 

Hoe pak ik dat aan? Moet ik dan moeilijk gaan doen met Excel-bestanden? Moet ik dan elke wedstrijd opnieuw de stand uit gaan rekenen?

Video afspelen over Bedrijfspool organiseren

Een bedrijfspool organiseren zonder romplsomp

Vroeger moest je als organisator van een bedrijfspool in de weer met Excel. Iedere collega moest zijn/haar voorspellingen doorgeven die dan weer opgeslagen werden in één bestand. Hier werden dan weeer formules op los gelaten die elke gespeelde wedstrijd weer de scores bepaalden. Deze moesten dan weer gepubliceerd worden. Al bij al een heel gedoe, maar dat is verleden tijd met de EK-pool van v.v. de Zuiderburen

Diverse bedrijven, zoals Mtrading, Denim Sports Bar en Hendrikx NV gingen je al voor en spraken hun vertrouwen uit in onze pool. 

 

Zie ook: Overzicht bedrijfspools

Voorspellingen online

Deelnemers aan de bedrijfspool vullen hun voorspellingen online in en kunnen deze tot een kwartier voor de wedstrijd nog aanpassen.

Automatische puntentelling

De puntentelling verloopt volledig automatisch. Nadat de uitslag van een ek-wedstrijd bekend is, berekent het systeem de scores.

Altijd up-to-date ranking

De actuele ranking van jouw bedrijfspool is het gehele toernooi zichtbaar op jullie eigen pagina op onze website (ek2022pool.nl/bedrijfsnaam).

footer achtergrond

Scoor punten bij je collega's met een bedrijfspool

Een voetbalpool kan doorgaans op veel animo rekenen. Bij jou op de zaak zal dit niet anders zijn. En het maakt niet uit of je nu achter je pc zit of aan de lopende band staat: een bedrijfspool doet het altijd goed! Neem jij het initiatief voor de organisatie? Een bedrijfspool maken is écht eenvoudig en zo gebeurd.

Een bedrijfspool voor een sfeerverhogend ek

Het ek voetbal in Qatar begint 20 november en duurt een kleine maand. In die periode worden vrijwel dagelijks wedstrijden afgewerkt. Normaal gesproken zou een wedstrijd van pak ‘m beet Senegal de meesten weinig boeien, maar met de voorspellingen van de EK-pool in het achterhoofd is het anders. Het zorgt voor extra sfeer en een gezonde rivaliteit op de zaak. 

Het maakt niet uit of je nu een fervent Oranje supporter bent of een leek op voetbalgebied. Geluk speelt een belangrijke factor bij onze EK-pool. Al zal de uiteindelijke winnaar waarschijnlijk een andere mening toebedeeld zijn. 

IK WIL EEN BEDRIJFSPOOL maken VOOR ONZE ZAAK

Een bedrijfspool aanvragen kan op voorwaarde dat er minimaal 5 deelnemers zijn. Logischerwijs zijn dat collega’s, maar het staat ieder bedrijf vrij zakelijke relaties deel te laten nemen.

Qatar 2022