Header bij artikel over vacatures bij Peeters

Bij Peeters zijn we op zoek naar nieuwe sterspelers!

Het is weer die tijd van het jaar: het EK voetbal begint! Terwijl de topvoetballers zich opmaken om te schitteren op het veld, zijn wij bij Peeters ook op zoek naar onze eigen sterspelers. En nee, we hebben het niet over de volgende Ronaldo of Mbappé, maar over talentvolle paneelbouwers en (service)monteurs die ons team willen versterken.

De transfermarkt bij Peeters

Net zoals voetbalclubs op zoek zijn naar de beste talenten om hun team te versterken, zijn wij bij Peeters constant op zoek naar gedreven en vaardige professionals. Heb jij een passie voor techniek en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans om een transfer te maken naar een team dat innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

  • Paneelbouwers
    Onze paneelbouwers zijn de spelmakers van onze technische oplossingen. Zij zorgen ervoor dat onze elektrische schakelkasten en bedieningspanelen met precisie en vakmanschap worden samengesteld. Als paneelbouwer ben je een cruciaal onderdeel van ons team, net zoals een spelverdeler dat is voor een voetbalteam.
  • (Service)Monteurs
    Als (service)monteur ben je de rots in de branding voor onze klanten. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe systemen of het verhelpen van storingen, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent de verdediger die altijd klaarstaat om in te grijpen en problemen op te lossen, waardoor onze klanten op jou kunnen rekenen zoals een team op zijn aanvoerder.

De voordelen van onze transfer

Een transfer naar Peeters biedt vele voordelen. Net zoals een speler die tekent bij een topclub, krijg jij bij ons de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te schitteren in een dynamische omgeving. We bieden een aantrekkelijke beloning, uitstekende werkomstandigheden en volop mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Ga voor een toppositie

Dus, terwijl je geniet van het EK en de spectaculaire acties op het veld, denk dan eens na over jouw eigen carrière. Ben jij klaar voor een transfer naar Peeters? Bezoek onze website (www.peeters-ts.com/vacatures) voor meer informatie en om te solliciteren. Wie weet ben jij binnenkort wel de nieuwste aanwinst in ons team van technische toppers!

Bij Peeters geloven we in de kracht van teamwork, zowel op het voetbalveld als in de werkplaats. Samen streven we naar topprestaties en succesvolle projecten. Grijp deze kans en maak je transfer naar een winnend team!

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter