glazenwasserij van berkel

De glazen bol van Glazenwasserij van Berkel

Je kunt pas echt in je glazen bol kijken als deze is schoongemaakt door Glazenwasserij van Berkel! Want ik ben niet zomaar een glazenwasser: ik ben veel meer dan dat! Mijn dienstenaanbod is zeer uitgebreid en hierbij stel ik altijd één ding centraal: jouw wensen. Ik ga dan ook pas weg als jij tevreden bent.

Helderheid is een woord dat mij kenmerkt. Niet alleen wordt alles zo gereinigd dat je geen enkel vuiltje meer ziet, ook ben ik erg helder in mijn communicatie. Ik vertel je graag uitgebreid over mijn werkwijze, geef duidelijk aan wanneer ik bij je langskom en ben tevens transparant betreft de prijs. Want de klant is nummer 1, daar heb ik geen voorspellingstips voor nodig.

Uiteraard zorg ik voor schone ramen, maar ook het reinigen van daken en/of dakgoten, zonnepanelen, gevels, overstekken en nog veel meer is een koud kunstje voor mij. En als glazenwasser is een glazen bol dan ook zeker iets waar ik mijn hand niet voor omdraai. Op die manier hoop ik je aan de hoofdprijs te helpen bij deze poule. Je mag ook altijd om tototips van je favoriete glazenwasserij vragen, deze zijn gratis en geheel vrijblijvend. En niet valsspelen hé, ik hou alleen van clean!

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter