Denim Sport Bar

Sponsor in de spotlight: Denim Sports Bar

Met trots presenteren wij onze nieuwste partner van de Zuiderburen EK-pool: Denim Sports Bar. Deze stoere kledingzaak voor mannen is sinds een half jaar gevestigd in Eersel. Kersvers lid van de Zuiderburen Rick Dierckx is één van de eigenaren.

Dit concept is een droom die uitkomt. Winkelen moet geen opgave zijn. Jouw favoriete club aanmoedigen, een lekkere versgemalen kop koffie drinken en een leuk gesprek aan de bar zorgen naast ons mooie aanbod aan kleding dat jij een fan van de winkel wordt!

Rick Dierckx

Shoppen zoals mannen dat willen

Denim Sports Bar is er voor elke man, jong of oud. De man die niet zit te wachten op een glad verkooppraatje, maar die onder het genot van een pilsje en de Klassieker kijkt of die jeans bij hem passen of niet. Onze mancave is onderdeel van onze formule, een jongensdroom, aldus eigenaren Rick en Remo.

Remo en Rick van Denim Sport Bar

Een formule bestaande uit twee gasten met een passie voor fashion en het helpen van het vinden van de juiste stijl bij elke man. En die stijl vinden doet iedereen op zijn manier, daarom krijg je die ruimte ook bij Denim Sports Bar. De ene man weet precies wat hij wil kopen, de ander heeft behoefte aan stijladvies. Beide types kunnen bij Rick en Remo terecht, en geen van beide stapt de mancave uit met spijt.

Wij danken Demin Sport Bar voor hun sponsoring.

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter