Bedrijfspool zonder omkijken

Een bedrijfspool zonder omkijken: succes verzekerd

We hadden al een reeks clubleagues standaard opgenomen in onze website. Inmiddels is ook het eerste bedrijf met een eigen league toegetreden tot de Zuiderburen EK-pool: Mtrading. Door een eigen league aan te vragen creëer je als bedrijf je eigen bedrijfspool. Je krijgt als bedrijf een eigen pagina (ek2021pool.nl/[bedrijfsnaam]) met je bedrijfslogo. Op deze pagina zal tijdens het EK de ranking in de bedrijfspool zichtbaar worden. Uiteindelijk zal hieruit de meestervoorspeller van het bedrijf rollen.

Hoe kan ik mijn eigen bedrijfspool krijgen?

Ben je eigenaar van een bedrijf of bijvoorbeeld teamleider en wil je een bedrijfspool, dan hoef je alleen maar even een aanvraag te doen via onze contactpagina. Het kost je als bedrijf helemaal niks. Na je aanvraag gaan wij direct aan de slag om je pagina in te richten. Werknemers kunnen zich hierna inschrijven en daarbij de league van het bedrijf selecteren. Zodra de inschrijving voltooid is kun je je voorspellingen invoeren. Let op dat de stand in de bedrijfspool pas zichtbaar wordt op ek2021pool.nl/[bedrijfsnaam] zodra de eerste EK-wedstrijd gespeeld is.

Met een bedrijfspool steun je direct v.v. de Zuiderburen

EK2021pool.nl is een initiatief van v.v. de Zuiderburen uit Reusel. De achterliggende gedachte bij de EK-pool is vierledig. We willen in de eerste plaats vermaak bieden aan onze leden en achterban en daarmee de verbondenheid met de club een impuls geven. Verder willen we de club weer op de kaart zetten nu ons vermaarde toernooi voor het 2e jaar op rij gecanceld moest worden. Het is ook een soort van alternatief voor het Zuiderburentoernooi.

Tenslotte is het een inkomstenbron voor de vereniging, die het net als vele verenigingen financieel niet makkelijk heeft in deze tijd. Iedere individuele deelnemers steunt dus als het ware de club. Waar andere verenigingen bijvoorbeeld langs de deur gaan om een bijdrage te vragen, vinden wij dit het beste passen bij het karakter van onze vereniging.

Wij wensen alle deelnemers aan de (bedrijfs)pool veel plezier.

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter