ek poule, voor gezellige prestige tijdens het ek '24

Een eindronde voetbal, ongeacht of het een EK of ek betreft, brengt de gemiddelde Nederlander al snel in vervoering. Voeg hier een pooltje aan toe en het enthousiasme is echt compleet. De ek poule van v.v. de Zuiderburen is hét voorspel-spel voor het komende wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Hiermee bekijk je écht iedere ek-wedstrijd op het puntje van je stoel. 

vermaak je met onze voetbalpoule

ek poule: scoor punten met je voorspellingen

De basis van een ek poule is heel eenvoudig. Hoe beter je de uitslagen van de ek-wedstrijden voorspelt, hoe meer punten je scoort. Doe je dit het best van alle deelnemers aan de poule dan ben je de winnaar.

Met exact de juiste uitslag scoor je de volle mep, maar ook als je de juiste winnaar goed hebt, behaal je punten. Voor de volledige puntentelling van onze poule verwijzen we je graag naar de spelregels.

Mobiele telefoon met de ek-pool op het scherm

Speel het spel online: wel zo handig

Onze poule speel je volledig online. Maak een acount aan en je kunt direct beginnen met voorspellen. Na afloop van een wedstrijd zie je vrijwel direct hoe je gescoord hebt. Bovendien kun je tot een kwartier voor aanvang van een wedstrijd je voorspelling nog wijzigen. 
De stand laat zien hoe je presteert ten opzichte van de concurrentie. Deze is 24/7 te bekijken via deze website, als je ingelogd bent.

Hoe werkt meespelen aan de ek-poule?

Het is heel eenvoudig om het op te nemen tegen andere voorspellers in onze ek-poule. Het kost slechts €6,-. Volg onderstaande stappen om mee te doen.

Stap 1: Meld jezelf aan voor onze ek poule

Klik in het navigatiemenu bovenaan de pagina op de groene button ‘Ik doe mee’ en vervolgens op Inschrijven. Vul het formulier in met je gegevens en verzend het. Je hoeft enkel je voor-, achternaam, e-mailadres en eventuele league in te voeren.

Stap 2: Maak een wachtwoord aan

Klik op de link in de ontvangen mail (check voor de zekerheid je ongewenste mail) om een wachtwoord aan te maken. Vul het twee keer in en bevestig het door op de oranje knop te drukken.

Stap 3: Stort je op de voorspellingen

Je kunt nu inloggen met je gekozen wachtwoord. Kies vervolgens voor ‘Mijn voorspellingen’ om de uitslagen en antwoorden op bonusvragen in te voeren. Aanpassen kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd.

Stap 4: Stijg boven jezelf uit

Kort na afloop van de wedstrijden zie je hoe je gescoord hebt voor de betreffende partij. In de loop van het ek zie je in de ranking hoe je presteert t.o.v. je tegenstanders. Pas je nog voorspellingen aan en ga je voor die podiumplaats?

Stap 5 (optioneel): Meer status met een persoonlijk profiel

Maak je profielpagina persoonlijker door een avatar en omslagfoto toe te voegen. Zo zien je tegenstanders ook de persoon achter de prestatie. Als je wil kun je ook je leeftijd, levensmotto, favo club etc kwijt.

Stap 6 (optioneel): Stel je vraag als iets onduidelijk is

We hebben geprobeerd onze EK poule zo eenvoudig mogelijk te houden. Mocht je desondanks vragen hebben, kun je ons op allerlij manieren bereiken: het prikbord Zuiderbuurt (zichtbaar voor alle spelers), een privébericht of het algemene contactformulier.

Ga je voor winst van Oranje bij onze ek poule?

Ga jij er vandoor met een deel van de prijzenpot?

Meespelen met een pooltje geeft altijd een extra dimensie aan een eindronde. Dus ook bij het aanstaande EK. Doe dus mee met de Zuiderburen EK-pool en maak iedere wedstrijd boeiend. Bovendien maak je kans op een mooie geldprijs aan het eind van de rit. Bij iedere nieuwe inschrijving groeit de prijzenpot met €3,-.  Deze wordt na afloop van het EK verdeeld over de top 3 van deelnemers. Diegene die dan op plek 1 in de ranking staat gaat er vandoor met 50% van de inhoud. De nummer 2 incasseert 35% en eindig je als derde ontvang je 15%.

De inhoud van de pot begint al aardig op te lopen. Voldoende reden om je snel in te schrijven.

Een ek poule voor jouw bedrijf

Binnen bedrijven kan een pooltje vaak op veel bijval rekenen van de collega’s. Het zorgt voor verbinding op de werkvloer. Maar het werk dat erbij komt kijken, schrikt veel werkgevers af. Met de Zuiderburen EK-pool hoef je je hier geen zorgen over te maken. Regionale bedrijven kunnen een eigen sub-pool aanvragen. Het enige wat je hoeft te doen is op de zaak inventariseren wie er mee willen doen. Wij maken jullie bedrijfspool in orde en het systeem doet de rest. Wie wordt de meestervoorspeller bij jou op de zaak?

IK WIL EEN BEDRIJFSPOOL maken VOOR ONZE ZAAK

Een bedrijfspool aanvragen kan op voorwaarde dat er minimaal 5 deelnemers zijn. Logischerwijs zijn dat collega’s, maar het staat ieder bedrijf vrij zakelijke relaties deel te laten nemen.