Val jij in de prijzen? Wie weet win je 10 bolletjes ijs van Fabor

3 extra bourgondische prijzen beschikbaar gesteld

De oplettende kijker had het wellicht al op de homepage gelezen. Naast de geldprijzen uit de pot, hebben we een aantal partners bereid gevonden extra prijzen beschikbaar te stellen. Het betreffen prijzen om de inwendige mens te behagen, geheel in lijn met het bourgondische karakter dat v.v. de Zuiderburen typeert. Het gaat in totaal om 3 prijzen. Nog mooier vanavond valt er al iemand in de prijzen.

Prijzen voor de eerste 2 weekwinnaars

Diegene die na week 1 op de eerste plek staat in de algemene ranking wordt beloond met 10 bolletjes loeilekker ijs van ijsboerderij Fabor uit Reusel. Fabor biedt overheerlijk ambachtelijke ijs in diverse smaken aan. Voor het lekkerste ijs uit de Brabantse Kempen moet je bij deze ijsboerderij aan de Hamelendijk zijn.

IJsboerderij Fabor

Wie er met deze mooie prijs vandoor gaat is over 2 wedstrijden al duidelijk. Diegene die vanavond, na Spanje-Duitsland, de eerste plaats in de ranking bezet, wint deze coole prijs. Grootste kanshebbers zijn Rob Gerritsen en Michel Lavrijsen, die een klein gaatje geslagen hebben, maar je weet het nooit…

Ook voor degene die na de tweede week de eerste plek bezet is er een mooie bourgondische traktatie. Deze speler verdient een fles likorette, gebaseerd op de legende van de smokkelaer. Deze likeur heeft karamel als basis met een vleugje vanille. Heerlijk nu de koudere dagen in aantocht zijn.

Ook deze lekkernij is beschikbaar gesteld door ijsboerderij Fabor. De stand na de achtste finale op zondag 4-12 van 20u is leidend.

Nr. 50 valt ook in de prijzen

Naast de 10 bolletjes ij en de likorette, hebben we nog een derde prijs! Die speler die aan het eind van de rit op plek 50 staat in de ranking valt ook in de prijzen. Hij/ zij wordt beloond met een dinerbon ter waarde van €50,- geschonken door restaria het Smulhuis uit Reusel.

Bij Restaria het Smulhuis kun je heerlijk dineren. Voor maar € 18,50 kun je volop genieten van een 3-gangen keuzemenu. Het Smulhuis werkt veel met lokale leveranciers en kiest bewust voor producten met het Beter-leven-keurmerk.

Restaria het Smulhuis

Wij danken beide sponsoren voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijzen.

Deel dit artikel:

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

1 gedachte over “3 extra bourgondische prijzen beschikbaar gesteld”

Laat een reactie achter