De favorieten van glazenwasserij van Berkel zijn Softwash en Osmose

Dé favorieten van Glazenwasserij van Berkel

Verrassingen genoeg dit ek. Een heleboel wedstrijden denk je dat de uitslag een ABC’tje is, maar zelfs de grootste voetbalkenners zien hun voorspellingen de mist ingaan. Weegt de favorietenrol zó zwaar voor de toplanden?

Softwash

Wie voor glazenwasserij Van Berkel de favoriet is, daar laat eigenaar Dylan geen twijfel over bestaan. Nee, ik heb het niet over Brazilië, Frankrijk of Nederland. Mijn favoriet is Softwash! Hiermee maak ik jouw dak in een mum van tijd schoon.
Softwash is het gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën en met dit spul zorg ik dat vuil en stof als sneeuw voor de zon van jouw dak verdwijnt. Ook bacteriën, schimmels en andere soorten rotzooi hebben geen schijn van kans tegen deze topper en daarom is het de nummer 1 voor Glazenwasserij van Berkel.

Osmose

Een andere favoriet van mij is osmose, geschikt voor het reinigen van onder meer ramen en zonnepanelen. Dit is gefilterd water zonder kalk. En dat betekent dat jij geen Flekken uhhhhm…. vlekken meer ziet. Ideaal toch? En wil je naast je dak, ramen en zonnepanelen nog meer laten reinigen, kijk dan eens naar het dienstenaanbod van Van Berkel. Of neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit artikel:

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter