Winnaar Mart ontvangt een mooie cheque twv €321,-

Hoe Mart Lavrijsen winnaar werd van de Zuiderburen WK-pool

Mart Lavrijsen is winnaar geworden van de Zuiderburen WK-pool van 2022. Van de 214 deelnemers bleek hij de beste voorspeller na 64 wedstrijden. Met het juist voorspellen van topscorer Mbappé sloeg hij op de valreep nog een gat met zijn naaste concurrenten. Het had voor de verdeling van de pot uiteindelijk niks uitgemaakt, maar het geeft zijn overwinning net dat beetje extra glans.

Een dikke proficiat voor de oproepkracht van onze club is dan ook meer dan op z’n plaats. De €321,- aan prijzengeld (50% van de pot) is inmiddels overgemaakt naar Mart. Doe er iets leuks mee tijdens deze Kerst Mart!

“Mart, wat kun jij eigenlijk niet?”
Michael Bogaerts

Mart piekt op het juiste moment

Gedurende het WK draaide Mart continue mee in de bovenste regionen van het klassement. Na de tweede wedstrijd stond hij al even op positie 1, om vervolgens te kelderen naar plek 31 door de eerste bonusvraag foutief te beantwoorden. Daarna klauterde de Reuselnaar uit het dal en bivakkeerde hij vrijwel constant in de top 15 van de ranking. Na de 62e wedstrijd klom Mart weer naar de nummer 1 positie om deze vervolgens niet meer uit handen te laten glippen. De drieklapper van Mbappé tegen de Argentijnen zorgde ervoor dat hij uiteindelijk nog een gat sloeg met de nummer 2 en 3 uit de ranking. Een knap staaltje pieken op het juiste moment van de gelauterde linksback.

Positie in de stand van Mart Lavrijsen gedurende het toernooi

Verdiende podiumplekken voor Roy en Toon

De prijzen worden pas aan het eind van de rit vergeven. Het is een cliché maar zeker van toepassing op de podiumplaatsen Roy van Strijdhoven en Toon Vanderhoydonks. De respectievelijke nummers 2 en 3 van het eindklassement stonden al 2,5 week onafgebroken in de top 5 en het grootste gedeelte van de tijd zelfs op een podiumplek. Ze moesten beide toezien dat Mart net wat meer geluk had aan het eind van de rit.

positie in de pool roy toon

HMVV’er Roy van Strijdhoven heeft inmiddels €224,70 bijgeschreven gekregen op zijn rekening. Dat komt overeen met 35% van de pot waarop de nummer 2 recht heeft. Behalve het geld mag Roy zich tot het EK in 2024 meestervoorspeller van HMVV noemen want hij was de beste van de sub-pool van de Hoogemierde club.
Toon mocht al eerder een prijs in ontvangst nemen omdat hij zich eerder in het toernooi tot weekwinnaar had gekroond. We konden hem toen verblijden met een fles likorette ‘de Smokelaer’ (geschonken door IJsboerderij Fabor). Nu krijgt hij er nog een kleine €100,- bij met het behalen van zijn derde plek.

Toon valt daarnaast nog extra met z’n neus in de boter omdat hij tevens winnaar is geworden van de sub-pool van Denim Sports Bar. Hierdoor kan hij ook nog een giftcard t.w.v. €50,- van de herenkledingwinkel tegemoet zien. Voor de nummers 2 en 3 van die pool zijn er respectievelijk giftcards van €30,- en €20,-.

Frits van Sambeeck, de nr 50, wint dinerbon Smulhuis

De nr. 50 wint een dinerbon twv €50,- van restaria Het Smulhuis

Naast de geldprijzen voor de top 3 en de eerder vergeven prijzen voor de weekwinnaars was er nog een laatste prijs. Het ging daarbij om de 50e plaats in het eindklassement. Deze plek is namelijk goed voor een dinerbon t.w.v. €50,- geschonken door Restaria Het Smulhuis in Reusel.
Wie er op plaats 50 zou eindigen was wellicht nog spannender dan de strijd om de podiumplekken. Uiteindelijk is Frits van Sambeeck de gelukkige winnaar geworden.

Een betere winnaar hadden we ons niet kunnen wensen, want de lange speler van Zuiderburen 4 mag graag een frietje verorberen zo is algemeen bekend binnen de club.

Laat het smaken Frits!

Alle deelnemers bedankt en tot in 2024!

De Zuiderburen WK-pool kende met 214 spelers weer een mooi deelnemersveld. We hopen dat iedereen genoten heeft van zijn/haar deelname ook al ben je niet in de prijzen gevallen. De reacties die we gekregen hebben zijn overwegend positief en de verbeterpunten nemen we mee in de doorontwikkeling van onze voetbalpool. In 2024 staat er namelijk weer een eindtoernooi (EK) op het programma. We zien jullie dan graag terug op www.ekpool2024.nl.
Heb je genoten van je deelname dan stellen we het op prijs als je nog een review achterlaat. Bij voorbaat dank.

Deel dit artikel:

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter