Boe

Steun de Boer: weg met het Boe-geroep!

Het Nederlands elftal heeft zich glansrijk door de poulefase gevochten: 9 uit 9. Qua punten kan het niet beter. In heel Europa worden de prestaties van Oranje bewonderd. Tijd voor een positieve benadering van onze jongens.

In Nederland zijn we gauw geneigd goede prestaties te bagatelliseren. Gelukkig begint het EK nu wel echt te leven onder de mensen. Laten we met z’n allen achter Oranje gaan staan en laat het boe-geroep achterwege.

De klompen van de Boer

Ook Mesa Coatings steunt De Boer en consorten. Mesa is trotse partner van de Zuiderburen EK-pool.

Daarnaast is het een vooraanstaand partner van de boer die zich in het agrarische speelveld begeeft (in plaats van op het met kalk omlijnde speelveld). Ongeacht of het om rundvee, pluimvee, varkens of geiten gaat, Mesa Coatings is de expert als het om vloer- en wandcoatings gaat.

Speciaal voor de boer: agrarische coatingvloeren

Mesa is gespecialiseerd in coatingvloeren voor voergoten, melkputten en robot ruimtes. De coatingvloer voor de agrarische sector biedt een aantal belangrijke voordelen. Het garandeert optimale hygiëne, dankzij de naadloze vloer die bovendien 100% vloeistofdicht is. Zo voldoet de ondernemer in één klap aan alle belangrijke regels en richtlijnen. Bovendien is de vloer zelf makkelijker schoon te maken.
Daarnaast kunt u als agrariër rekenen op een belangrijke anti-slip werking, waardoor de veiligheid van de vloer sterk toeneemt. Een fijn bijkomend effect van de agrarische coatingvloer. Tenslotte is de vloer duurzaam en dus een goede investering voor de toekomst.

Neem eens een kijkje op de website van Mesa coatings om meer te weten te komen over hun dienstenpakket.

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter