Mesa Coatings

We staan weer met beide benen op de grond (van Mesa Coatings)

De uitschakeling van Oranje was zuur na de fenomenale come-back tegen de Argentijnen. Het betekent ook dat de gemiddelde Nederlands elftal-supporter weer met beide benen op de grond staat. Als het aan de dames en heren van Mesa Coatings ligt op een grond voorzien van een hoowaardige vloer van het Bladelse bedrijf.

Mesa Coatings

Mesa Coatings is een internationaal opererend bedrijf gelegen in Bladel. Ze zijn dé specialist in kunststof vloer- en wandsystemen voor de B2B markt. Mede dankzij de specialisten en jarenlange ervaring kunnen ze hoogstaande coatingsystemen leveren. Mesa Coatings is in staat om bedrijfsvloeren tot wel 2000 m² in 1 dag te voorzien van een hoogwaardig Mesa vloer- of wand systeem.

Hoogwaardige vloersystemen voor elke branche

Mesa levert duurzame vloer- en wand systemen voor elke branche. Hun coatings zijn specifiek voor iedere bedrijfsvloer en geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Voor elke branche heeft men een geschikte oplossing. Zo hebben zij voor de automotive sector specifieke oplossingen die dankzij de vloeistofdichtheid en de mechanische bestendigheid zeer goed presteren in deze branche. Daarnaast heeft Mesa Coatings voor de industrie, (non) food, recreatie & Horeca en agrarische sector zeer specifieke oplossingen. De mensen achter het bedrijf helpen u de keuze te maken voor de vloer- of wand coating waar u jaren mee vooruit kunt.

Neem ook eens een kijkje op mesa-coatings.eu.

Deel dit artikel:

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter