Partners

Hieronder zie je een overzicht van alle partners van de Zuiderburen EK-pool. Wil je met jouw bedrijf ook partner worden, bekijk de mogelijkheden onder Sponsoring.

partners

Frans Jansen webdesign, oftewel Jop de bouwer is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites voor de zzp’er. Frans heeft de EK-pool gebouwd.

Van Eekert kraanverhuur uit Reusel is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele torenkranen met machinist.

MvH Koudetechniek is een koeltechnisch bedrijf in de Kempen, gespecialiseerd in airconditioning, klimaatbeheersing, luchtbehandeling en koel- en vriestechniek.

Mesa Coatings levert duurzame coatingsystemen zoals troffelvloeren, epoxy gietvloeren en kunststofplinten. Door de verschillende mogelijkheden kan men specifieke oplossingen bieden voor diverse sectoren.

Ouderwetse gezelligheid in het café of een dikke party in de zaal, café-zaal de Koster heeft het allemaal te bieden onder 1 dak. De Koster is al jaren verbonden aan v.v. de Zuiderburen als sponsor.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en vakkundige glazenwasser met een ruim aanbod?  Dan ben je bij glazenwasserij van Berkel aan het juiste adres! 

Adriaans accountants is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, fiscaliteit en administratieve dienstverlening voor ondernemers in het midden- en kleinbedijf.

partners