Sponsoring EK-pool

v.v. de Zuiderburen is weer terug met een voetbalpool; dit keer rondom het EK in Duitsland deze zomer. Al eens nagedacht over sponsoring van deze mooie online activiteit?

Onze pool biedt diverse interessante sponsormogelijkheden voor bedrijven in de Kempen. Een eindronde is een uitstekende gelegenheid om je imago of naamsbekendheid een boost te geven. Dat kan op een gerichte manier met de Zuiderburen EK-pool.

 

 

Voor ieder bedrijf een geschikt sponsorpakket

We bieden diverse sponsorpakketten aan, zodat  sponsoring voor ieder bedrijf mogelijk is. Hieronder zie je de verschillende pakketten:

Met sponsoring van de EK-pool pak je die spotlights!

Met sponsoring van de EK-pool zet je je bedrijf in de spotlights

Zoals je hierboven kunt lezen, biedt de Zuiderburen EK-pool diverse sponsormogelijkheden. Elk pakket genereert zijn eigen mate van aandacht. Het 3-sterrenpakket springt het beste in op de nieuwsgierigheid van deelnemers aan de pool.

Bedenk je eens dat deelnemers vrijwel elke dag (een kleine maand lang) de nieuwe stand checken als er weer een ek-wedstrijd gespeeld is. Tijdens het EK, vorig jaar telde onze pool ruim 200 deelnemers en dit jaar gaan we voor de 300. Op de Stand-pagina wil je dus gezien worden als Kempisch bedrijf. 

Ook zorgt je logo bij een bonusvraag ervoor dat je extra in de spotlight komt met je bedrijf. Iedere deelnemer krijgt de bonusvragen onder ogen wanneer hij/zij zijn/haar voorspellingen invoert. 

We gaan dit jaar voor minimaal 300 deelnemers, dus nog meer aandacht voor jouw bedrijf. Ook als Oranje het niet ver schopt.

Sponsoring is al mogelijk vanaf €50,-

De kleinere sponsorpakketten leveren wellicht iets minder (media)aandacht op, maar zijn ook vriendelijker voor de portemonnee. Zo bieden we diverse opties om je als Kempisch bedrijf aan de Zuiderburen EK-pool te verbinden. Voor slechts €50,- kom je al ruimschoots onder de aandacht bij deelnemers aan de pool.

Lift mee op het succes van de pool (ook als Oranje onverhoopt vroeg uit het toernooi ligt).

lampje

Tip: Lokaal georienteerde bedrijven kunnen op een laagdrempelige manier gericht reclame maken op een clubpool.

Vragen over sponsoring?

We hebben geprobeerd de mogelijkheden met betrekking tot sponsoring zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Heb je desondanks vragen, stel ze gerust. Wij staan graag voor je klaar.

De Zuiderburen EK-pool…

bal met logo