Spelen in je eigen sub-pool is nog leuker

Tijdens het Wereldkampioenschap voetbal is het leuk om deel te nemen aan een EK-pool. Het is alleen jammer dat je zoveel tegenstanders treft die je niet kent. Het is toch veel leuker als er echt onderlinge prestige is. Die is er gegarandeerd met een eigen sub-pool!

Sub-pool altijd bereikbaar via je mobiel

Wie is de meestervoorspeller op de zaak?

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid in een sub-pool mee te doen. Je speelt dan volgens de principes van de algemene  Zuiderburen EK-pool, maar krijgt de beschikking over een eigen pagina met eigen ranking. Hierin zie je dus hoe goed jij wedstrijden voorspelt ten opzichte van collega’s. Dit geeft op kantoor net dat beetje extra beleving gedurende het wereldkampioenschap voetbal. Het brengt collega’s dichterbij elkaar, ongeacht de functie of afdeling.  Inmiddels spelen al diverse Kempische bedrijven mee in een eigen bedrijfspool

Wie is de meestervoorspeller bij jou op kantoor of in de werkplaats? Stijgt de heftruckchauffeur boven zichzelf uit? Loopt de prognose van de business analist volledig in de soep? Ga het meemaken!
Zie: bedrijfspool aanvragen

Als je via een sub-pool van een bedrijf deelneemt aan het spel speel je je gelijktijdig mee in de reguliere EK-pool. En dus ding je mee naar een deel van de pot. Hier hoef je niks voor te doen.

Video afspelen over Bedrijfspool organiseren

Een sub-pool voor de zaak zonder omkijken

Een bedrijfspool aanvragen kan op voorwaarde dat er minimaal 5 deelnemers zijn. Logischerwijs zijn dat collega’s, maar het staat ieder bedrijf vrij zakelijke relaties deel te laten nemen. 

Bedrijfspool direct aanvragen

Speel mee in een subpool vanuit je bureaustoel
Via onderstaand formulier kun je een bedrijfspool aanvragen. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Bij voorkeur logo met transparante achtergrond gebruiken
Upload een bestand (bij voorkeur Excel) met daarin voornaam, achternaam en e-mailadres van de deelnemers aan de bedrijfspool. Minimaal 5 deelnemers vereist.

Heeft jouw club al een eigen sub-pool?

 

Voor regionale verenigingen (De Kempen zuid) is het nu ook mogelijk in een eigen sub-pool tegen elkaar te spelen. Dit is de zogenaamde clubpool. Hiervan hebben we er standaard al 15 aangemaakt. Bij het inschrijven kun je aangeven dat je deel wil nemen aan zo’n clubpool, bijvoorbeeld van HMVV of vv Hoogeloon.  Hierna wordt je toegevoegd aan de betreffende clubgebonden pool en speel je dus een interne competitie tegen clubgenoten. Iedere clubgebonden pool heeft een eigen ranking, waarin je dus meteen kunt zien wie de meestervoorspeller van jouw vereniging is.

We hebben al 15 sub-pools aangemaakt voor regionale clubs. Staat jouw club er niet bij, dan gaan we dat op verzoek gewoon regelen!

Staat jouw club er niet bij, informeer naar de mogelijkheden. Overigens neem je ondertussen ook gewoon deel aan de reguliere pool als je meespeelt in één van de clubpools. Daarmee maak je dus ook kans op een geldprijs aan het eind van de rit.

Een eigen league bij de Zuiderburen ek-pool? Dat kan!

Gratis promotiemateriaal voor jouw clubpool

De club-pools zijn aangemaakt. Het is nu alleen nog zaak deze te promoten. De eigen kanalen van de club, zoals website, social media en Whatsapp groepen zijn hier uitermate geschikt voor. Wij helpen je daar graag bij. Daarom hebben wij al de nodige promotiematerialen ontworpen.