contract tekenen bij Adriaans accountants

Ook deel uitmaken van een elftal professionals?

Andries Noppert is de meest opvallende naam in de selectie van Van Gaal. Ook morgen, tegen Ecuador, is hij weer één van de 11 professionals. Het ontbreken van ervaring op het hoogste niveau is voor onze keuzeheer geen reden hem niet op te nemen in de basiself.
Ook jij kunt kunt deel uitmaken van een hecht team van 11 professionals…

Die 11 professionals werken namelijk ook bij Adriaans accountants in Reusel. Tot zover de vergelijking met het Nederlands elftal. Feit is wel dat Adriaans het team uit wil breiden. Wil jij ook parttime of fulltime werken de in Kempen als assistent-accountant (24-40 uur) bij een accountantskantoor met een informele sfeer? Zonder ervaring ben je ook van harte welkom bent om eens nader kennis te maken.

kantoor adriaans accountants
  • Studie- en doorgroeimogelijkheden tot relatiebeheerder
  • Informele werksfeer
  • Geen hokjesmentaliteit
  • Werken in de Kempen

Dit ga je doen

Als Assistent Accountant bestaan je dagelijkse werkzaamheden voornamelijk uit het inboeken en controleren van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van fiscale aangiften. Tevens ben je verantwoordelijk voor het administratief ondersteunen van ondernemers en het opstellen en controleren van aangiften omzetbelasting. Je signaleert kansen om de klant te voorzien in gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast stel je periodieke rapportages op.

Met genoeg ervaring op zak kun je aan de slag als zelfstandig relatiebeheerder.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde MBO4- of HBO-opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie of bedrijfsadministratie;
  • Werkervaring binnen een accountantskantoor of in een financiële functie in het bedrijfsleven is een pré, maar geen vereiste;
  • Je bent niet alleen cijfermatig sterk, maar je bent ook communicatief vaardig, je werkt immers met cijfers én klanten;
  • Je bent een echte teamplayer die beschikt over een proactieve houding en iemand die veel waarde hecht aan professionaliteit en collegialiteit;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de Brabantse Kempen.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan! Met de informele sfeer op ons kantoor bieden we je een prettige werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en voor onze klanten. Wij staan open voor je input en door de korte lijnen kan er snel geschakeld worden. Je krijgt de mogelijkheid om (door) te studeren, verder te specialiseren en te ontwikkelen.

Het betreft een afwisselende baan in parttime of fulltime dienstverband (24 – 40 uur) met een marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om eventueel zelfstandig relaties te beheren.

Over Adriaans accountants

Adriaans Accountants is een accountantskantoor met een tiental medewerkers en gevestigd in Reusel. Het kantoor is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, fiscaliteit en administratieve dienstverlening voor ondernemers in het midden- en kleinbedijf.
Adriaans accountants is als sponsor verbonden aan de Zuiderburen EK-pool.

Deel dit artikel:

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter