De nr. 1 voetbalpoule van de Kempen!

Afgelopen jaar organiseerde v.v. de Zuiderburen voor het eerst een online voetbalpoule. En we vestigden meteen onze naam met het spel rondom het Europees kampioenschap. Onze EK-poule telde maar liefst 204 deelnemers en een pot €1020,-. Deelnemers uit de regio (o.a. Reusel, Bladel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel, Hoogeloon, Duizel en Vessem), maar ook uit ‘verre’ oorden als Borne en Den Haag streden om de ereplaatsen.

En nu zijn we terug met de Zuiderburen EK-pool! Doe jij weer mee met het meest enerverende voorspel-spel?

Speel mee in een voetbalpoule; gegarandeerd plezier

Zo doe je mee met de voetbalpoule van vv de zuiderburen

Hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je mee kunt doen met de Zuiderburen ek-poule. Het lijkt heel wat werk, maar het is in mum van tijd gebeurd en wijst zichzelf. Wil je in een bedrijfspool meespelen dan geldt een andere procedure. Ga hiervoor naar sub-pools.

Stap 1: Meld jezelf aan voor onze voetbalpoule

Klik in het navigatiemenu bovenaan de pagina op de groene button ‘Ik doe mee’ en vervolgens op Inschrijven. Vul het formulier in met je gegevens en verzend het. Je hoeft enkel je voor-, achternaam, e-mailadres en eventuele league in te voeren.

Stap 2: Maak een wachtwoord aan

Klik op de link in de ontvangen mail (check voor de zekerheid je ongewenste mail) om een wachtwoord aan te maken. Vul het twee keer in en bevestig het door op de oranje knop te drukken.

Stap 3: Stort je op de voorspellingen

Je kunt nu inloggen met je gekozen wachtwoord. Kies vervolgens voor ‘Mijn voorspellingen’ om de uitslagen en antwoorden op bonusvragen in te voeren. Aanpassen kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd.

Stap 4: Stijg boven jezelf uit

Kort na afloop van de wedstrijden zie je hoe je gescoord hebt voor de betreffende partij. In de loop van het ek zie je in de ranking hoe je presteert t.o.v. je tegenstanders. Pas je nog voorspellingen aan en ga je voor die podiumplaats?

Stap 5 (optioneel): Meer status met een persoonlijk profiel

Maak je profielpagina persoonlijker door een avatar en omslagfoto toe te voegen. Zo zien je tegenstanders ook de persoon achter de prestatie. Als je wil kun je ook je leeftijd, levensmotto, favo club etc kwijt.

Stap 6 (optioneel): Stel je vraag als iets onduidelijk is

We hebben geprobeerd onze voetbalpoule zo eenvoudig mogelijk te houden. Mocht je desondanks vragen hebben, kun je ons op allerlij manieren bereiken: het prikbord Zuiderbuurt (zichtbaar voor alle spelers), een privébericht of het algemene contactformulier.

Beproef je geluk in onze voetbalpoule

Een voetbalpoule draait om onderlinge strijd in een gemoedelijke atmosfeer.  Voetballers uit de zuidelijke Kempengemeenten voelen een grote verbondenheid. We rekenen dan ook op veel regionale deelnemers aan onze ek-poule.

Zo wordt het een soort online variant voor het Zuiderburentoernooi. De gezonde rivaliteit zal nagenoeg geëvenaard worden. Wat de gezelligheid betreft is de uitdaging groter. Met ons prikbord ‘Zuiderbuurt’ doen we in ieder geval een poging.

Het is bovendien mogelijk in een sub-poule deel te nemen tegen leden van je eigen vereniging. Hiervoor hebben we al een 14-tal sub-poules aangemaakt.

Beproef je geluk in onze voetbalpoule
vermaak je met onze voetbalpoule

ONZE VOETBALPOULE IS TERUG VOOR HET ek IN QATAR

Op 21 november begint het omstreden ek in Qatar. Omstreden omdat men het in dat land schijnbaar niet zo nauw neemt met mensenrechten en gelijkwaardigheid nog ver te zoeken is.  Onze voetbalpoule is gelukkig wel onomstreden: iedereen kan meedoen en heeft even veel kans op de overwinning. Met de voetbalpoule willen we simpelweg vermaak bieden voor heel de Kempen en ver daarbuiten.

Voetbalpoule of voetbalpool?
Wat is correct?

Om de vraag wat correct is te beantwoorden, is het van belang te weten in welke context het gebruikt wordt.

Pool is het woord voor een systeem van wedden waarbij de deelnemers kunnen raden naar de uitslagen van wedstrijden. Deze definitie is dus van toepassing op het spel van v.v. de Zuiderburen. Strikt genomen is het dus foutief gebruikt in de eerste 2 alinea’s op deze pagina. 

Het Franse woord poule (ook uitgesproken als ‘poel’, maar met een net iets kortere oe dan in pool) verwijst naar een indeling in groepen. Op de poules pagina is het dus correct gebruikt.

Qatar 2022