Winnaar Zuiderburen EK-pool

Rob Louwers glorieus winnaar van de Zuiderburen EK-pool

Het EK zit er weer op en dus de Zuiderburen EK-pool ook. De winnaar is dus bekend!
We begonnen een maand geleden met ruim 200 deelnemers. Inmiddels zijn alle 51 wedstrijden gespeeld. It’s not coming home, maar going Rome. De punten zijn toegekend zowel voor de wedstrijdvoorspellingen als voor de bonusvragen. Daarmee is dus ook de winnaar bepaald en dat is Rob Louwers.

Zoals de finale bloedstollend spannend was, was dat ook het geval bij de EK-pool. Robs uitdagers Mark Verstijnen en Thijs Amting hadden met de bonusvraag ‘Wie wordt er Europees kampioen?’ nog een flinke troef in handen. Zij hadden beide Italië voorspeld en hebben daar hun podiumplaats aan te danken. Rob bleef echter soeverein op de hoogste trede. Hij en Mark behaalden beide 138 punten. De ranking wordt in dat geval bepaald door het aantal keer dat men de juiste uitslag voorspeld heeft. Dit valt met 10 tegen 7 duidelijk in het voordeel van Rob uit.

scoreverdeling rob mark

Rob kan binnenkort het mooie bedrag van €510,- bijschrijven op zijn rekening. Mark en Thijs verdienen respectievelijk € 357,- en €153,-. Hierbij feliciteren wij de winnaars van harte met prestatie.

Hoe Rob de winst pakte?

Rob staat al 3 weken onafgebroken in de top 5 en had geen bonuspunten nodig om zich te handhaven. Een juiste voorspelling van de finale (1-1) is de kers op de taart. Dus de titel is hem dubbel en dwars gegund. Hij mag zich met recht de meestervoorspeller van de Zuiderburen EK-pool noemen.

positie in pool rob

Theun van den Borne wint de silent disco

Behalve de top 3 is er nog een winnaar. Nummer 21 in de ranking wint namelijk een silent disco voor 11 personen (aangeboden door Silent Disco de Kempen). Deze prijs gaat naar Theun van den Borne. Ook Theun feliciteren wij van harte met zijn prijs.

Win een silent disco huisfeest voor 11 personen

Wij zullen binnenkort contact opnemen met de winnaars om alles netjes af te handelen.

Doe ook mee met onze ek pool in 2022

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde eerste editie van de Zuiderburen ek-pool. Het mooie is dat er komend jaar weer een eindronde is. Dan vindt namelijk in december het ek in Quatar plaats. Ook dan zal er weer een pool zijn. Volg v.v. de Zuiderburen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven. Of abonneer je op onze nieuwsbrief (zie footer van de website).
Je kunt de aankomende ek pool alvast bij je favorieten zetten: https://www.ek2024pool.nl.

Tot slot willen wij iedereen bedanken voor zijn/haar deelname. We rekenen erop dat jullie het een leuke aanvulling op het EK vonden en dat jullie over anderhalf jaar weer massaal deelnemen. Bedankt.

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter