Fietsen met de Zuiderburen

Zuiderburen trekken de bossen in

Als alles goed gaat kunnen we vanaf komend seizoen weer gewoon tegen een bal aan trappen. Dat voetballen en de gezelligheid er omheen hebben we de afgelopen tijd helaas moeten missen.

Veel voetballers en voetbalsters zijn daarom de afgelopen maanden andere sporten gaan beoefenen. Hardlopen en fietsen zijn populairder dan ooit. Ook binnen de Zuiderburen zijn er veel mensen gaan fietsen (vooral mountainbiken). En met tal van gemarkeerde routes (100+ km) en ongemarkeerde gps routes in de directe omgeving is dat een mooie bezigheid voor de zondag.

fietsen in een mooi groen wit fietstenue

Echter miste ik, en vele met mij, het groen wit van de Zuiderburen in het straatbeeld. En, omdat de run op fietsen en fietskleding enorm is, hebben we vanuit de Zuiderburen (met Ecoom als sponsor) een fietstenue ontwikkeld. Tegenwoordig zie je regelmatig mensen in een groen wit fietstenue mountainbiken, wielrennen, of genieten van een wel verdiende pint.

Michel van de Spijker, aanjager MC de Zuiderburen

Fietsen met de club

Eind van de maand, als de versoepelingen zijn doorgevoerd, gaan we met heel de club een tocht maken en een drankje doen. Zin om mee te gaan? Of interesse in een Zuiderburenfietspak? Neem contact op met Michel (michel.vdspijker@gmail.com of 06 239 387 39). 

Door Mathieu van de Pool Beheerder
Voorspel met passie en je komt verder...

Laat een reactie achter